The Business Forum

The Business Forum ‘SUPPLY CHA!NGE in European Food Chains’ fandt sted den 23 og 24 oktober 2015 i HOST udstilling i Milano, en officiel partner for EXPO. Som en del af SUPPLY CHA!NGE projektet var begivenheden finansieret af Den Europæiske Union i det europæiske år for Udvikling 2015. Ved at indlede et samarbejde og en dialog mellem relevante interessenter har forummet som formål at opbygge og fremme strategier for en mere bæredygtig supermarkeds forsyningakæder gennem deling af viden og gode erfaringer, etablering af alliancer og netværk samt diskutere gode business-løsninger.

Forummet havde omkring 80 deltagere fra hele Europa og ud over at repræsentere forhandler, leverandør, politiske beslutningstagere, civilsamfundet og forbrugernes perspektiver på styrkelse af mere bæredygtige og retfærdige supermarked forsyningskæder. Paneldeltagere og talere gav et samlet overblik over de spørgsmål og muligheder på forskellige stadier i forsyningskæden, der fødes ind livlige diskussioner blandt deltagerne. Input fra latinamerikanske og afrikanske repræsentanter beriget den forskelligartede og frugtbar udveksling af ideer.

Efter at have identificeret væsentlige issues om fødevareforsyningskæder, så drøftede deltagerne konkrete samarbejdsløsninger i interaktive workshops.

Klik her for for at finde ud af mere om arrangementet og de diskuterede emner bedes du tage et på den internationale version af denne webside, hvor Business Forum er fuldt dokumenteret.