Процедура за участие

Вашето участие в Европейския конкурс „Визия за храната“ може да бъде направено тук. Приемат се снимки с минимален размер 1500x1500 пиксела и максимален размер 8MB.

Моля, имайте предвид, че могат да участват само граждани на Европейския съюз. Участието е ограничено до една снимка на човек. За да изпратите успешно Вашата снимка е необходимо да попълните всички полета на формата за участие.

Можете да разгледате галерията със снимки, намираща се в падащото меню, най-отгоре на тази страница. 

След като изпратите попълнената форма, ще получите имейл, че Вашата снимка е качена успешно и участието Ви е потвърдено. Вашата снимка ще бъде показана в галерията със снимки. Ако не получите имейл за потвърждение, моля изпратете ни съобщение на [email protected].

Във фотографиите не трябва да има нецензурно, вулгарно, провокативно, клеветническо, сексуално или други неприемливо съдържание. www.supplychainge.org запазва правата си да отстранява снимки, които не отговарят на темата на конкурса или имат обидно съдържание.

Фотографията трябва да бъде направена от участника в конкурса. Участникът в конкурса декларира, че изпратената фотография не нарушава законите за авторското право, търговски марки, морални права, права за публикуване или интелектуални права на никого и че никоя друга страна няма права, заглавие или интереси, свързани с изпратената фотография. 

Организаторите не носят отговорност за снимки, изпратени след крайния срок или неправилно подадени чрез формата за участие. Получаването на снимките трябва да бъде потвърдено от организаторите. Веднъж след като бъде публикувана на сайта, снимката може да бъде разпространена и чрез социалните мрежи за по-голямо популяризиране на конкурса. Това няма да наруши правата на участника в конкурса. 

 

Пълните условия за участие са тук.