Upload hieronder je bijdrage aan de Europese Food Vision fotowedstrijd in JPG-bestand. Het bestand moet minimaal 1500x1500 px grrot zijn en maximaal 8MB. NB. Alleen personen woonachtig in de EU kunnen deelnemen. Elke deelnemer kan slechts één foto indienen. Je krijgt toegang tot de Gallery via de link in het menu boven aan de pagina.

Alle onderstaande informatie is verplicht als je wilt deelnemen. Als je geen titel hebt voor je foto kun je ook ‘Zonder titel’ in het betreffende veld invullen. Als je het formulier hebt verzonden krijg je per mail een bevestiging dat het uploaden is gelukt en dat je bijdrage geldig is. Je foto wordt dan ook getoond in de Gallery. Wanneer je
geen e-mail ontvangt, neem dan met ons contact op via info[at]supplychainge.org

De foto, in zijn totaliteit, is een uniek origineel werk, gemaakt door de deelnemer. Door deelname aan de wedstrijd, vertegenwoordigt, erkent en garandeert de deelnemer dat de ingezonden foto geen inbreuk maakt op de auteursrechten, handelsmerken, morele rechten, rechten op privacy / publiciteit of intellectuele eigendomsrechten van een persoon of entiteit, en dat geen enkele andere partij enig recht, titel, claim, of interesse in de foto heeft. De foto bevat, in de ogen van de organisatie, geen obscene, provocerende, lasterlijke, seksueel expliciete of anderszins aanstootgevende of ongepaste inhoud.

www.supplychainge.org behoudt zich het recht voor om inzendingen te verwijderen die niet voldoen aan het thema van de wedstrijd en/of die een aanstootgevende inhoud kennen. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlate of verloren inzendingen. Bewijs van versturen is geen bewijs van ontvangt.
Inzendingen die zijn verschenen op de website kunnen ook gebruikt worden om de wedstrijd te promoten via sociale media. Dit doet geen afbreuk aan de onzijdigheid van supplychainge.org binnen de wedstrijd.

De volledige voorwaarden zijn van toepassing.