Arată-ne viziunea ta cu privire la alimentele echitabile și ecologice!

Cu toții avem feluri preferate de mâncare și cu toții iubim mâncarea gustoasă. Supermarketurile oferă o gamă variată și largă de alimente la prețuri foarte mici. Dezavantajul acestui paradis al consumatorilor constă în inechitatea procesului de producție: persoanele din țările aflate în curs de dezvoltare și din Europa care cultivă sau procesează alimentele noastre, abia reușesc să își susțină afacerea. Modalitatea în care majoritatea alimentelor sunt cultivate sau produse afectează mediul înconjurător. A venit timpul să transformăm producerea alimentelor într-un proces sustenabil!

 

 O fotografie te poate trimite, gratis, la EXPO MILANO 2015!

Concurs de fotografie - SUPPLY CHA!NGE

 

Eşti fotograf profesionist sau eşti, pur și simplu, pasionat de fotografie? Ne trebuie de la tine o singură dovadă, ca să intri în competiţie!

Indiferent de meserie, dar dacă eşti iubitor al fotografiei, al alimentaţiei sănătoase şi al principiilor de utilizare sustenabilă a resurselor planetei, te invităm la concurs! Există o singură condiţie: să ai 14 ani împliniți.

Ce-ți iese? O călătorie pentru două persoane, la EXPO Milano 2015, în luna octombrie.

 

Începând cu luna iunie, a fost lansată varianta în limba română  a site-ului oficial al proiectului Supply Cha!nge. Totodată, lansarea este însoțită de invitația pentru înscrierea la concursul internaţional de fotografie FOOD VISION.

Competiția foto se numește „What the world eats beyond EYD 2015“/ „Cu ce ne hrănim după Anul European pentru Dezvoltare 2015”. Aceasta se concentrează pe problematica alimentației sustenabile (una dintre ariile de interes marcate în Obiectivele de Dezvoltare Durabilă) și se desfăşoară în două etape: competiția națională, desfășurată în fiecare dintre cele 28 de state membre în cadrul proiectului. Câștigătorul etapei naționale va intra în etapa a doua: competiția internațională, premiată cu participarea la  „International Business Seminar” de la Milano. 

Trimite fotografia ta, până în 31 august, prin aplicația online, disponibilă la adresa http://supplychainge.org/concursdefotografie-ro/inscriere și intră în competiție! Poți susține online fotografiile preferate, precum și să-ți rogi prietenii să-și arate susținerea față de contribuția ta.

 

La nivel național, va fi premiată fotografia nominalizată de juriul format din membri ai societății civile din România. Dacă fotografia trimisă de tine va fi cea mai bună, vei fi fericitul deținător al unui tricou oferit de CULT STORE,  www.cultstore.ro și vei intra în posesia unui voucher, pentru un prânz BIO pentru două persoane de la Fortis Food, www.mancarefortis.ro!

 

De asemenea, cele mai reușite fotografii, dintre cele înscrise la nivel internațional, vor intra în componența unei expoziții mobile pe teritoriul Europei și vor fi cuprinse într-un catalog foto.

 

Și, desigur, MARELE PREMIU! O călătorie pentru două persoane, la EXPO Milano 2015, în luna octombrie.

 

Înscrie-te la concursul de fotografie FOOD VISION și ia-ne premiile! 

 

Exprimă-ți viziunea asupra alimentelor echitabile și ecologice. Revendică o industrie alimentare sustenabilă!

 

Ce fel de poze căutăm:

Spre exemplu, poți să:

  • Rearanjezi mâncarea! 
    Example 1  Example 2

  • Cauți idei creative despre cum poți face mâncarea mai ecologică 
    Example 3

  • Sau doar să revendici o industrie alimentară mai sustenabilă printr-o poză șmecheră: 
    Example 4